Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020

Ταύρος Ελάφου - Ατρόμητος Κατερίνης

Η ομάδα μας για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα σε μια μαχητική ομάδα σαν τον Ταύρο Ελάφου με τελικό σκορ 0-2. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας όμως και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να πάρουν το καλύτερο δυνατό.

Η ομάδα του Ατρομήτου μπήκε πολύ μουδιασμένη στο γήπεδο κάνοντας νευρικές κινήσεις μη έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι της αλλά και χωρίς να δεχθεί καμία επικίνδυνη φάση στα καρέ της. Στα μέσα του ημιχρόνου ο Ατρόμητος βρήκε τον χώρο να δημιουργήσει μια καλή επιθετική ενέργεια με σουτ του Ζωγράφου Γ. μετά από κάθετη του Καρατζά Γ. το οποίο όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες φάσεις στα αντίπαλα καρέ έχοντας σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Αλμπέρη Γ. ο οποίος μετά από μια επέλαση από τα δεξιά και μετά από ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα της Έλαφου γράφοντας το 0-1. Σε σύντομο χρονικό διάστημα λίγων λεπτών ήρθε και το 0-2 για τον Ατρόμητο ο οποίος συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο του με τον Ιακωβίδη Μ. ο οποίος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ στην γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τον Ατρόμητο, σκορ το οποίο έμεινε και μέχρι το τέλος του αγώνα. Πολύ καλή απόδοση κ  

Η αρχική σύνθεση της ομάδος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο ως εξής :

 

 

Ως αναπληρωματικοί χρησιμοποιήθηκαν οι παρακάτω :  ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Μ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Κ.

 

  


 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) του περιεχομένου του atromitos-katerinis.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη (Ν. 2121/1993).Τα σήματα του διαδικτυακού μας τόπου προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς, από τη σχετική Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις. Κάθε χρήση των σημάτων μας, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και για οποιοδήποτε λόγο, απαγορεύεται απολύτως.Κάθε κείμενο, εικόνα, περιεχόμενο, ήχος, αρχείο, σχέδιο κλπ, του διαδικτυακού μας τόπου, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφ όσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση. Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου.

Πρόσφατα αποτελέσματα :

 • 25 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Έλαφου

  25 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Έλαφου

 • 22 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

  22 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

 • 24 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

  24 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

 • 23 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Κορινού

  23 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Κορινού

 • 21 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Πιερέων

  21 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Πιερέων

 • 20 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

  20 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Ατρομήτου

 • 19 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Καταλωνίων

  19 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Καταλωνίων

 • 18 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Καλλιθέας

  18 Η Αγωνιστική - Γήπεδο Καλλιθέας