Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020

Ο Ατρόμητος Κατερινής είναι στην ευχάριστη θέση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά να διοργανώσει το Τουρνουά των Τμημάτων Υποδομών στην μνήμη των Μιχάλη Τσακπουνίδη και Ευάγγελου Λιμπανοβνού (Λάκης). Ένα τουρνουά το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός, το οποίο φέτος μέσα σε δυο ημέρες καλείται να φιλοξενήσει στα γήπεδα του ομάδες και τμήματα όλων των κατηγοριών από διαφορετικές πόλεις της βορείου Ελλάδος.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο του Τουρνουά. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα παρακάτω προγράμματα θα είναι διαθέσιμα και θα δοθούν και εντύπως στις ομάδες που παίρνουν μέρος, αμέσως μετά την άφιξη τους στις εγκαταστάσεις μας. 

 

Γενικές πληροφορίες Τουρνουά: 

1) Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει με την παρουσία της διασωστικής ομάδας Κατερίνης.

2) Όλους τους αγώνες του Τουρνουά θα διευθύνουν διαιτητές από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.

3) Οι αποστολές των ομάδων οφείλουν να ευρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας των παιχνιδιών ώστε να επιτευχθεί η ομαλή και χωρίς καθυστέρηση λειτουργία του Τουρνουά.

4) Οι αγώνες γίνονται και πρωί και απόγευμα.

5) Αναλυτικό πρόγραμμα στους συμμετέχοντες θα δοθεί από την γραμματεία γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

6) Το κόστος συμμετοχής για το κάθε τμήμα ανέρχεται στα 10 €.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο τον τμημάτων υποδομής Κο. Σταμκόπουλο Παύλο στο τηλ. 6940586117.

  

 

 

 

 

 

Καινοτομούμε!

 Για όλους όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο 5ο Τουρνουά Υποδομών του Ατρόμητου Κατερίνης αλλά θέλουν να ενημερώνονται άμεσα για την πορεία των αγαπημένων τους ομάδων, μπορούν να ελέγχουν την πορεία και την απόδοση τους μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ όλων των αγώνων του Τουρνουα. Για να μεταβείτε στην πλατφόρμα κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά LIVESTREAM. (Το link θα ενεργοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη των αγώνων. )

 

 

 

Android App!

 Τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα του 5ου Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής και από το Android App της ομάδος. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ώστε να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε εγκατάσταση και ανοίξτε την καρτέλα με τα Live Scores. Για την εγκατάστασή της θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την "Εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές" από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Για την καλύτερη εμπειρία της εφαρμογής θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη και την "Αυτόματη Περιστροφή".

 

 • Καινοτομούμε! LiveStream

  Καινοτομούμε! LiveStream Καινοτομούμε! Για όλους όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο 5ο Τουρνουά Υποδομών του Ατρόμητου Κατερίνης αλλά θέλουν να ενημερώνονται άμεσα Read More
 • 1
 • Android App!

  Android App!

  Τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα του 5ου Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής και από το Android App της ομάδος. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο ώστε να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε εγκατάσταση και ανοίξτε την καρτέλα με τα Live

  Read More
 • 1

Στιγμιότυπα Εκδηλώσεων της ομάδος μας!

Γ.Α.Σ Ατρόμητος Κατερίνης - Official Page